Παγκόσμια ημέρα του ύπνου;

Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου δημιουργήθηκε το 2007 και διοργανώνεται από την Επιτροπή Παγκόσμιας Ημέρας Ύπνου, της Παγκόσμιας Εταιρείας Ύπνου (World Sleep Day Committee of World Sleep Society).

Η Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου το 2022 είναι στις 18 Μαρτίου με τη θεματική, “Κανονικός ύπνος, Υγιές μέλλον”. Θεματολογία φέτος θα είναι η σημασία του κανονικού ύπνου, τονίζοντας πως ο φυσιολογικός ύπνος συνδέεται στενά με την υγιέστερη σωματική και ψυχική κατάσταση.

ΜΚΟ, νοσοκομεία και πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο προγραμματίζουν εκδηλώσεις και δραστηριότητες με επίκεντρο τον ύπνο, με την πρόθεση να αυξήσουν την ευαισθητοποίηση σχετικά με σημαντικά θέματα που συνδέονται με αυτόν.

Ο ύπνος είναι ένα θέμα το οποίο τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στο επίκεντρο. Πολλές εφαρμογές διαθέσιμες για τα smartphones μας υπόσχονται ότι μπορούν να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε τις ανησυχίες μας, ώστε να μπορέσουμε να κοιμηθούμε.

More Posts

Η εξέλιξη της Hästens στους αιώνες

Έξι γενιές δεξιοτεχνών οδήγησαν την εταιρεία Hästens στο να αποτελεί σήμερα την κορυφαία εταιρεία στην τέχνη των στρωμάτων. Κάθε γενιά

Share:

Shopping cart
Sign in

No account yet?

We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Start typing to see products you are looking for.