fbpx

Simmons

Γνωρίζοντας τη σημασία ενός ξεκούραστου ύπνου, η Simmons προσφέρει το καλύτερο της τεχνογνωσίας της , αναπτύσσοντας τις πιο προηγμένες τεχνολογίες στα πιο ευγενή υλικά. Όλα 100% στην Γαλλία! Τα μοντέλα Simmons είναι χειροποίητα και συναρμολογούνται προσεκτικά στα γαλλικά μας εργοστάσια.

Αυτή η μοναδική τεχνολογία , κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Simmons , είναι το μυστικό της κλινοστρωμνής με εξαιρετική άνεση. Κάθε άνοιξη εισάγεται μεμονωμένα σε μη υφασμένη σακούλα, υποαλλεργικό υλικό, αεριζόμενη, βακτηριοκτόνο και υψηλή αντοχή. Με υπερηχητικά συγκολλημένα, τα ελατήρια τσέπης είναι κολλημένα μεταξύ τους στις πλευρές και όχι στην επιφάνεια. Μια τέλεια ανεξαρτησία του ύπνου, σε όλες τις θέσεις, έτσι ώστε όλοι να επωφελούνται από το πιο γλυκό ύπνο! Βελτιώνοντας την ποιότητα του ύπνου, παρέχοντας ευεξία και άνεση είναι αυτό που οδήγησε την Simmons για περισσότερα από 80 χρόνια .

“Δεν κοιμόμαστε μέχρι εσείς να το κάνετε”, είναι η φιλοσοφία της Simmons.
Για πάνω από 140 χρόνια, η εταιρεία Simmons δεν έχει σταματήσει να καινοτομεί για να βοηθήσει τον κόσμο να έχει έναν καλύτερο ύπνο κάθε βράδυ. Το 1900 ο James Marshall εφήυρε το τυλιγμένο ελατήριο. Επειδή κάθε ένα γινόταν με το χέρι, ο χρόνος και η εργασία που χρειαζόταν οδήγησε το κόστος τόσο ψηλά, ώστε να μπορούν να βρεθούν μόνο σε πολυτελή σκάφη, όπως ο Τιτανικός.

Το 1925 ο John Franklin Gail, κορυφαίος μηχανικός της Simmons, σχεδίασε μια μηχανή που θα μπορούσε να συσπειρώσει ένα καλώδιο και να τοποθετήσει ένα ύφασμα “θήκη” γρήγορα και ανεξάρτητα στο κάθε ελατήριο. Η “Pocketed Coil” μηχανή φτιάχτηκε γιαν α δημιουργήσει τις μοναδικές ανεξάρτητες θήκες “Coil” σχέδιο που αποτέλεσε τη βάση του στρώματος Simmons Beautyrest.

To 1927 Η EleanorRoosevelt προβλήθηκε σε έντυπη διαφήμιση για τη γραμμήSimmonsBeautyrest και collection. Η οποία συνέχισε να είναι υπέρμαχος μέσω της ραδιοφωνική της εκπομπή το 1930.

Το 1958 η Simmons γίνεται η πρώτη εταιρεία παγκοσμίως που δημιούργησε το μέγεθος King και Queen. Χρόνια αργότερα, παρουσιάστηκαν στο περιοδικό Life και σε άλλες εθνικές εκδόσεις.

Το 1995 η Simmons παρουσιάζει το “The Bowling Ball Mattress”. Αυτή η εκστρατεία δείχνει παραστατικά πως η μετακίνηση ενός ατόμου στο στρώμα ήταν το λιγότερο πιθανό να διαταράξει το σύντροφο του σε ένα κρεβάτι Beautyrest.

Το 2000 η Simmons γιόρτασε την 75η επέτειό της. Η Beautyrest παρουσίασε το πρώτο “No – Flip” σύστημα στο στρώμα, μια καινοτομία που προκάλεσε την υπόλοιπη βιομηχανία να ακολουθήσει.

Το 2003 τα σύνθετα σπειροειδή ανεξάρτητα ελατήρια τριπλά τυλιγμένα, ελατήρια χάλυβα που προσφέρουν αυξημένη αντοχή, ο διαχωρισμός κίνησης, η προσαρμοστικότητα και αντοχή, αναπτύχθηκαν, συνεχίζοντας έτσι μια κληρονομιά της καινοτομίας από τους δημιουργούς της τεχνολογίας Ανεξάρτητων Ελατηρίων.

Το 2005 οι διαφημίσεις “Bowling Ball” επέστρεψαν, ύστερα από λαϊκή απαίτηση. Και οι δύο έμποροι και το κοινό χειροκρότησαν την επιστροφή της τηλεοπτικής διαφήμισης που αποδεικνύει τον αξεπέραστο διαχωρισμό στην κίνηση στο στρώμα Beautyrest. Το 2006 το διάσημο στρώμα Beautyrest έγινε ακόμα πιο πολυτελές με την εισαγωγή του στρώματος Beautyrest Black®. Αυτή η γραμμή χαρακτηρίστηκε ύστερα από βελτιώσεις στα πολυτελή υφάσματα και τα στρώματα αφρού καθώς και την ισχυρή κίνηση – ύγρανσης τεχνολογίας ελατήριο.

Το 2007 η Simmons παίρνει το δημοφιλές “αφρό μνήμης” (memory foam) σε νέα ύψη με την απελευθέρωση του ComforPedic® στη Beautyrest®line. Με χαρακτηριστικό της τον καλύτερο αφρό μνήμης, το ComforPedic® στρώμα προσφέρει στους καταναλωτές τον τέλειο συνδυασμό στήριξης του σώματος με την μαλακή άνεση και σταθερή υποστήριξη.

Το 2008 η Simmons Beautyrest πρωτοπορεί στην υβριδική τεχνολογία συγχωνεύοντας τον αφρό μνήμης στα ανεξάρτητα ελατήρια με την εισαγωγή της Beautyrest NxG.

Το 2011 με δέσμευση για την καινοτομία Smart Beautyrest Coil σχέδια για καλύτερο ύπνο, η Simmons παρουσιάζει την τεχνολογία Smart Beautyrest Response® Pocketed Coil. Αυτά τα νέα πηνία (ελατήρια) προσφέρουν μια επαναστατική μορφή που παρέχει μεγαλύτερο διαχωρισμό στην κίνηση, στην προσαρμοστικότητα, καθώς και εξατομικευμένη στήριξη στην πλάτη και ανακούφιση της πίεσης.

Το 2012 με την εισαγωγή του Beautyrest Recharge Technology – ένα πρωτοποριακό συνδυαμό Aircool®Memory, θρυλική τεχνολογία Smart Beautyrest Response® Pocketed Coil, και το ιδιόκτητό της AirCoolDesign – ο καθένας μπορέι να “Ζει” τη ζωή Fully Charged®.

2014 Η μεταμόρφωση της Recharge είναι πλήρης. Κάθε στρώμα Beautyrest είναι τώρα εξαιρετικά συντονισμένα για την παροχή ύπνου που μας “επαναφορτίζει” πλήρως, έτσι ώστε να μπορείτε να πάρετε Beautyrest® σας. Πλέον, εισαγάγαμε απόλυτη πολυτέλεια του ύπνου με την πολυτελή Beautyrest Black.

Our Family Brands

Διαφημίσεις Simmons

Simmons Beautyrest mattress (1996)

Simmons Bedding – Bowling Ball Commercial

Pocket Spring mattress wine glass test

Κατάλογος Simmons

Ο κατάλογος, όπως τα κρεβάτια μας, είναι προσεκτικά σχεδιασμένος για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που θα μπορούσατε να ζητήσετε σχετικά με τα κρεβάτια της Simmons.